Mirall Sonor

"Creo en mí porque algun día seré todas las cosas que amo"

24.12.06

burbujitas de Freixenet


Passejant pels blogs nadalencs aquests últims dies, note una tendència a fer balanç de l'any, a analitzar les coses que has fet, les que no, les que vols fer, les que hauries d'aver fet... I en general està tot impregnat de llumetes (que, per al meu gust, molesten a la cara) i colors daurats (que no hi ha color més carca i retrògrad). Em venen calfreds i abrasor d'estòmac en percebre tant de postís (que no pastís, que també -més bé, pastissets-).

Quina pressió per tenir certes coses fetes a la vida, per haver d'aprofitar no sé quines oportunitats inventades. Quin amor fals de centre comercial que es respira. Quin estrés que l'únic que fa és irritar les persones. Els sentiments reals s'amaguen en una caixa forta, al Nadal, perquè tenen por dels monstres que suren per l'aire en forma de nadala i d'aguirnaldo. I alguns queden tan impressionats que no tornen a sortir en tot l'any.

Disfruteu de les vacances i beveu molt per oblidar les llumetes, els arbres de nadal i els llacets daurats. I observeu millor la resta de l'any les persones que us envolten, que si només ho fem en nadal, encara és més depriment i més fals per als que ens necessiten. I no us espanteu si veieu un monstre gros vestit de vermell que crida "ho,ho,ho". Està borratxo i només intenta passar de la millor manera possible aquestes festes.

6 Comments:

  • At 5:03 p. m., Anonymous Anònim said…

    has vuelto!? que bien, que bien! yo este año paso de hacer balance,pq no me quiero deprimir jejeje...asi que...feliz navidad! y re-bienvenida!

     
  • At 6:44 p. m., Blogger Ainalma said…

    Hehe, ets de les meues!

     
  • At 9:31 p. m., Blogger Iurema said…

    shhhh... no sé si he vuelto, pero bueno, últimamente tengo la necesidad (y tiempo!) para escribirrr

    sí, ainalma, sembla que hi ha més gent de la que pensava que no li agrada el nadal! ains!!

     
  • At 2:48 p. m., Anonymous Anònim said…

    hola preciosa,m´agrada veuret per aqui un altre cop. Jo tambe estic molt trista i encara que men vaig de viatge les ganes de plorar no sem queden al avio. Un petonet i anim que ja passa el nadal!

     
  • At 11:27 a. m., Blogger Iurema said…

    lost!
    el nadal és un cagarro... l'odio! tu ja veuràs com per allà les coses es veuen d'una altra manera! segur que desconnectessss
    jo em quedo a casona... :'(
    petonets i que vagi bé

     
  • At 1:46 p. m., Anonymous Anònim said…

    Tampoco es tan terrible, sólo hay que mirar que hoy salió el sol y hace un día estupendo.
    Besos

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home